Опис
Кокосова олія бренду Nature’s Way містить переважно насичені, а також мононенасичені жири. До перших відносяться:
- лауринова кислота — має антиандрогенний ефект, потужні антимікробні та фунгіцидні властивості;
- каприлова кислота – крім антибіотичної та протигрибкової, їй властива також противірусна активність, протизапальна дія (особливо щодо травних органів);
- капринова кислота – перешкоджає розвитку паразитів, знижує рівень «поганого» холестерину.
Усі три сполуки належать до категорії середньоланцюгових жирних кислот.
Мононенасичені жири рослинного продукту, крім приведення в норму ліпопротеїнів низької щільності, попереджають стрибки цукру в крові, зменшують ймовірність виникнення раку та захворювань серцево-судинної системи.
В цілому органічна олія кокосу при регулярному вживанні:
- благотворно впливає на функціонування головного мозку та нервової системи;
- підвищує опірність організму інфекціям різної природи;
- зупиняє прогресування хвороби Альцгеймера;
- виступає як природний антидепресант;
- нейтралізує харчові алергічні реакції;
- полегшує симптоматику хвороби Крона;
- налагоджує стілець;
- покращує самопочуття при гастриті;
- позитивно впливає на стан шкіри та волосся.
Вживати продукт можна у чистому вигляді (починають з 1 ч.л. на день, поступово доводять цю кількість до 1 ст.л. на добу) або шляхом додавання до різних страв. Не можна використовувати масло для пасерування та запікання.