Nature’s Way, органічна кокосова олія, холодного віджиму, 448 г

Nature’s Way, органічна кокосова олія, холодного віджиму, 448 г

Код товару: 160010
Немає в наявності

499 грн 599 грн

Органічна кокосова олія першого холодного віджиму 448 г від Nature’s Way – натуральний харчовий нерафінований та невибілений продукт без шкідливих штучних добавок. Має приємний тропічний аромат і вершковий смак. Позбавлений глютену, гексану та ГМО. Є власником двох сертифікатів: Pro-Cert Organic та USDA Organic. Має преміальну якість. У складі кокосової олії немає холестерину та трансжирів. Воно сприяє покращенню смакових якостей ваших улюблених кулінарних страв. Кількість продукту в банку з привабливим дизайном – 448 г.

Читати повний опис
Інші товари у категоріях:Позначки: , , ,

Органічна кокосова олія першого холодного віджиму 448 г від Nature’s Way – натуральний харчовий нерафінований та невибілений продукт без шкідливих штучних добавок. Має приємний тропічний аромат і вершковий смак. Позбавлений глютену, гексану та ГМО. Є власником двох сертифікатів: Pro-Cert Organic та USDA Organic. Має преміальну якість. У складі кокосової олії немає холестерину та трансжирів. Воно сприяє покращенню смакових якостей ваших улюблених кулінарних страв. Кількість продукту в банку з привабливим дизайном – 448 г.

100% ОРИГІНАЛ

Зроблено у США

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА

при замовленні від 3000 грн.

Опис

Кокосова олія бренду Nature’s Way містить переважно насичені, а також мононенасичені жири. До перших відносяться:

  • лауринова кислота — має антиандрогенний ефект, потужні антимікробні та фунгіцидні властивості;
  • каприлова кислота – крім антибіотичної та протигрибкової, їй властива також противірусна активність, протизапальна дія (особливо щодо травних органів);
  • капринова кислота – перешкоджає розвитку паразитів, знижує рівень «поганого» холестерину.

Усі три сполуки належать до категорії середньоланцюгових жирних кислот.

Мононенасичені жири рослинного продукту, крім приведення в норму ліпопротеїнів низької щільності, попереджають стрибки цукру в крові, зменшують ймовірність виникнення раку та захворювань серцево-судинної системи.

В цілому органічна олія кокосу при регулярному вживанні:

  • благотворно впливає на функціонування головного мозку та нервової системи;
  • підвищує опірність організму інфекціям різної природи;
  • зупиняє прогресування хвороби Альцгеймера;
  • виступає як природний антидепресант;
  • нейтралізує харчові алергічні реакції;
  • полегшує симптоматику хвороби Крона;
  • налагоджує стілець;
  • покращує самопочуття при гастриті;
  • позитивно впливає на стан шкіри та волосся.

Вживати продукт можна у чистому вигляді (починають з 1 ч.л. на день, поступово доводять цю кількість до 1 ст.л. на добу) або шляхом додавання до різних страв. Не можна використовувати масло для пасерування та запікання.