Опис
Яблучна клітковина – це пектин або розчинні харчові волокна, що мають велике значення для нормальної життєдіяльності організму людини. Її отримують шляхом висушування та подрібнення стиглих плодів яблуні за особливою технологією. До основних функцій яблучного пектину відносять:
- боротьбу з кишковим дисбактеріозом шляхом відновлення балансу мікрофлори кишківника;
- вирішення проблеми запорів, у тому числі, хронічних;
- нормалізацію рівня в крові глюкози та «поганого» холестерину;
- попередження раку товстої кишки;
- забезпечення тривалого відчуття ситості завдяки набряканню рослинних волокон у шлунку під впливом рідини;
- покращення травлення;
- профілактику виникнення геморою;
- допомога у схудненні;
- очищення організму від шлаків та токсинів, включаючи радіонукліди та іони важких металів;
- зниження ризику розвитку атеросклерозу, гіпертонічної хвороби, інсульту та інфаркту міокарда;
- зменшення ймовірності раку простати у чоловіків та молочної залози у жінок;
- розчинення жовчного каміння;
- лікування діареї та її наслідків;
- “чистку” суглобів від сольових відкладень;
- полегшення симптомів артриту та алергії;
- зміцнення ослабленого імунітету.
Як приймати: поєднати 1 ч.л. яблучного порошку з 1-1,5 склянкою води/соку, добре перемішати і відразу ж випити. Інший варіант: з’їсти вказану порцію пектину в сухому вигляді та запити 360 мл чистої столової води. Для отримання повноцінного, стабільного результату слід вживати яблучну клітковину щодня протягом, як мінімум, одного місяця.