Опис
Омега-3 — група поліненасичених жирних кислот, які не синтезуються людським організмом, але при цьому дуже важливі для його життєдіяльності. Основні представники цієї категорії жирів: кислоти ЕПК та ДГК. Їх основними корисними для здоров’я властивостями є:
- розрідження надто густої крові;
- зниження рівня “поганого” холестерину;
- поліпшення пам’яті та роботи головного мозку;
- зменшення ризику розвитку онкологічних захворювань — передусім раку молочної залози;
- придушення запальних процесів;
- полегшення симптомів алергії;
- зняття набряку та больових відчуттів при ревматоїдному артриті та остеохондрозі;
- нормалізація обміну речовин;
- зниження оксидативного стресу у тканинах шляхом нейтралізації впливу вільних радикалів;
- підвищення опірності організму до інфекцій;
- позитивний вплив на стан органів зору, шкірних покривів та волосся;
- зміцнення судин та підвищення еластичності капілярних стінок;
- приведення до норми високого артеріального тиску;
- сприяння у лікуванні гастриту з підвищеною кислотністю шлункового соку;
- пом’якшення ознак менопаузи та передменструального синдрому у жінок;
- профілактика післяпологової депресії;
- зниження ймовірності передчасних пологів.
Риб’ячий жир у гелевих міні-капсулах від Now Foods отримують з анчоусів. Консервуючим компонентом є натуральний альфа-токоферол (вітамін Е).
Як приймати: по 2 м’які капсули від одного до трьох разів на день разом із вживанням їжі.