Опис
Риб’ячий жир є продуктом, необхідним кожній дорослій людині: і здоровій, і, тим більше, якщо страждає на хронічні захворювання. Причина в тому, що його найважливішими інгредієнтами є поліненасичені жирні кислоти Омега-3. Особливу цінність становлять ейкозапентаєнова (ЕПК) та докозагексаєнова (ДГК) кислоти. Вони зменшують ризик серйозних серцево-судинних захворювань: ішемії, інфаркту міокарда, інсульту, атеросклерозу. Така дія Омега-3 жирних кислот зумовлена здатністю цих біологічно активних речовин знижувати рівень «поганого» холестерину і в’язкоскості крові, перешкоджати утворенню тромбів, унормувати артеріальний тиск, підвищувати еластичність судинних стінок. А ще ненасичені жири – потужні антиоксиданти, які захищають клітини від пошкодження вільними радикалами. На тлі їх прийому зникають симптоми алергії та інших аутоімунних захворювань, сходять нанівець будь-які запальні реакції організму, уповільнюються процеси старіння. Крім того, Омега-3 кислоти:
- сприяють збереженню здоров’я очей;
- допомагають позбутися тривожності та депресії;
- зменшують суглобові болі та рухливість суглобів при ревматоїдному артриті;
- покращують пам’ять та концентрацію уваги;
- усувають лущення, сухість та подразнення шкіри;
- вирішують проблему лупи та ламкості нігтів;
- борються з підвищеною стомлюваністю та постійною втомою.
Як приймати: двічі на день по 2 капсули разом із їжею.